Njuter av höstvärmen

Härliga, färgsprakande, soliga höstdag!
Som meditation för själen....
 
 
 
 
 
 
 

Städmani och playtime

Ledig idag och tack och lov så drabbades jag av städmani. Vilket verkligen behövdes. Det är ju helt otroligt vilken översvämning av grejer och grus det blir om man slarvar i några dagar. Barn och hund i all ära men de är alla fenomenala på att stöka till. Man slipper inte undan, dammsugaren och skurtrasan måste bli ens bästa vänner. Ett inköp som jag ångrar är definitivt ryamattan. Hur kunde man vara så obotligt dum? Stor och tung är den och helt omöjligt att få helt ren. Så nu är jag på matt jakt för den ska bort!
 
När sambon kom hem hann jag övningsköra lite innan jag och barnen åkte hem till A så barnen fick leka och vi babbla. Min huslängtan blir ju inte mindre när man är hemma hos henne. Huset är underbart - jag älskar det! 
 
 

Mârten och träningsvärk

Hela helgen har bestått av kålsoppa, godisremmar, sockervadd, karuseller, folk överallt och vimmel med lite vin inblandat.
En äkta mârten med andra ord:) 
Favoritkarusellen i år var definitivt "Larven" eller "Äppelmasken" som den nu kanske heter. Den tyckte båda tjejerna var toppen. Stortjejen följde även med mig i virvelvinden en gång men den var lite för häftig för hennes smak än,
lilla sötnosen:)
 
Annars idag så har jag faktiskt träningsvärk. Hihi, skyller helt och hållet på mina grannar Mirja och Tess! 
Nejdå...men igårkväll fick jag så dåligt samvete efter allt gotteri under helgen och så visste jag att de hade varit hurtiga och sprungit en sväng så då fick det bli en premiärtur för mig. Gillar inte att springa men det kändes helt ok ändå och kände mig riktigt pigg när jag kom hem. Så inte trodde jag att det skulle kännas något idag.
Men tji fick jag! Haha..
 

Kålsoppa

Nu står kålsoppan och puttrar på spisen och jag går och väntar på att den ska bli färdigt. Mums!

Blir ju så sugen när man är ute och promenerar och det luktar kålsoppa i varje hörn av staden.

nilah.blogg.se

Tankar, funderingar och livet i allmänhet. Lite om allt och inget och mycket där emellan. Välkomna!

RSS 2.0